Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Geanta buclucaşă. Un bărbat a reuşit cu ajutorul jandarmilor să recupereze 15 mii de lei

0 151

Un bărbat şi-a pierdut o geantă în care se afla suma de 15 mii de lei. A reuşit să recupereze geanta buclucaşă cu ajutorul jandarmilor.

Un bărbat din Năsăud a trecut prin emoţii puternice atunci când a realizat că îi lipseşte o geantă în care se aflau 15 mii de lei.
Conform jandarmilor bistriţeni, în această dimineaţă la ora 7:40, bărbatul şi-a condus copilul la şcoală, iar maşina cu ajutorul căreia se deplasa a parcat-o în zona sediului Secţiei de Jandarmi Năsăud. În grabă, acestuia i-ar fi căzut geanta din maşină şi a observat acest lucru abia în jurul orei 9:00. În acel moment bărbatul a revenit la sediul Jandarmeriei pentru a solicita verificarea imaginilor de pe camerele de supraveghere pentru a afla ce s-a întâmplat cu geanta.

Jandarmii au trecut la verificarea imaginilor şi au depistat o maşină de taxi care a oprit imediat după căderea genţii, taximetristul fiind cel care a ridicat geanta de jos, la câteva minute după ce aceasta a căzut lângă maşină, din greşeală, în momentul coborârii copilului de pe bancheta din spate. După vizionarea imaginilor, o patrulă de Jandarmerie a pornit în căutarea taximetristului identificat pe filmări.

Cel în cauză a fost găsit de către jandarmi şi a declarat că intenţiona să predea banii Poliţiei pe parcursul acestei zile. Bărbatul şi-a recuperat integral suma de bani şi toate bunurile din geanta pierdută şi a mulţumit jandarmilor pentru sprijin şi solicitudine în găsirea acestora.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.