Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Geanta buclucaşă. Un bărbat a reuşit cu ajutorul jandarmilor să recupereze 15 mii de lei

0 168

Un bărbat şi-a pierdut o geantă în care se afla suma de 15 mii de lei. A reuşit să recupereze geanta buclucaşă cu ajutorul jandarmilor.

Un bărbat din Năsăud a trecut prin emoţii puternice atunci când a realizat că îi lipseşte o geantă în care se aflau 15 mii de lei.
Conform jandarmilor bistriţeni, în această dimineaţă la ora 7:40, bărbatul şi-a condus copilul la şcoală, iar maşina cu ajutorul căreia se deplasa a parcat-o în zona sediului Secţiei de Jandarmi Năsăud. În grabă, acestuia i-ar fi căzut geanta din maşină şi a observat acest lucru abia în jurul orei 9:00. În acel moment bărbatul a revenit la sediul Jandarmeriei pentru a solicita verificarea imaginilor de pe camerele de supraveghere pentru a afla ce s-a întâmplat cu geanta.

Jandarmii au trecut la verificarea imaginilor şi au depistat o maşină de taxi care a oprit imediat după căderea genţii, taximetristul fiind cel care a ridicat geanta de jos, la câteva minute după ce aceasta a căzut lângă maşină, din greşeală, în momentul coborârii copilului de pe bancheta din spate. După vizionarea imaginilor, o patrulă de Jandarmerie a pornit în căutarea taximetristului identificat pe filmări.

Cel în cauză a fost găsit de către jandarmi şi a declarat că intenţiona să predea banii Poliţiei pe parcursul acestei zile. Bărbatul şi-a recuperat integral suma de bani şi toate bunurile din geanta pierdută şi a mulţumit jandarmilor pentru sprijin şi solicitudine în găsirea acestora.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More