Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gelozia i-a bagat in spital

0 29

bataieÎn data de 05.11.2013, ora 05.00 B.A. de 18 ani din com. Miceştii de Cîmpie, sat Visuia, a sesizat faptul că între sora sa R.M. de 32 ani şi concubinul acesteia P. M. de 41 ani a avut loc un scandal.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care, în urma cercetărilor, a stabilit că cei doi concubini locuiau fără forme legale în com. Miceştii de Cîmpie, sat Visuia, într-o construcţie amenajată pentru îngrijitorii de la o fermă de vaci. Pe fondul unei stări conflictuale mai vechi şi geloziei, în dimineaţa zilei de 05.11.2013, R.M. l-ar fi lovit pe concubinul său cu un topor în zona capului, după care, cu un cuţit de bucătărie şi-ar fi provocat leziuni prin tăiere în zona abdominală. Femeia s-a deplasat apoi, pe jos, până la locuinţa părinţilor săi, unde a spus fratelui său despre cele întâmplate.
Bărbatul a fost transportat la Clinica de Neurochirurgie Tîrgu Mureş, unde s-a stabilit că leziunile suferite întrunesc caracteristicile medico-legale de punere în primejdie a vieţii.

Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Bistriţa, fiind internată la Secţia ATI, medicii legişti concluzionând de asemenea că leziunile suferite întrunesc caracteristicile medico-legale de punere în primejdie a vieţii.

Faţă de R.M. procurorul criminalist a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor.

De asemenea, în cauză au fost sesizaţi şi reprezentanţii DGASPC B-N, pentru protecţia celor doi copii minori ai cuplului.

Cercetările continuă de Serviciul de Investigaţii criminale şi procurorul criminalist.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.