Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gelozia i-a bagat in spital

0 62

bataieÎn data de 05.11.2013, ora 05.00 B.A. de 18 ani din com. Miceştii de Cîmpie, sat Visuia, a sesizat faptul că între sora sa R.M. de 32 ani şi concubinul acesteia P. M. de 41 ani a avut loc un scandal.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care, în urma cercetărilor, a stabilit că cei doi concubini locuiau fără forme legale în com. Miceştii de Cîmpie, sat Visuia, într-o construcţie amenajată pentru îngrijitorii de la o fermă de vaci. Pe fondul unei stări conflictuale mai vechi şi geloziei, în dimineaţa zilei de 05.11.2013, R.M. l-ar fi lovit pe concubinul său cu un topor în zona capului, după care, cu un cuţit de bucătărie şi-ar fi provocat leziuni prin tăiere în zona abdominală. Femeia s-a deplasat apoi, pe jos, până la locuinţa părinţilor săi, unde a spus fratelui său despre cele întâmplate.
Bărbatul a fost transportat la Clinica de Neurochirurgie Tîrgu Mureş, unde s-a stabilit că leziunile suferite întrunesc caracteristicile medico-legale de punere în primejdie a vieţii.

Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Bistriţa, fiind internată la Secţia ATI, medicii legişti concluzionând de asemenea că leziunile suferite întrunesc caracteristicile medico-legale de punere în primejdie a vieţii.

Faţă de R.M. procurorul criminalist a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor.

De asemenea, în cauză au fost sesizaţi şi reprezentanţii DGASPC B-N, pentru protecţia celor doi copii minori ai cuplului.

Cercetările continuă de Serviciul de Investigaţii criminale şi procurorul criminalist.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More