Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gest EMOȚIONANT făcut de un polițist din SUA – VIDEO

0 62

Un gest emoționant, făcut de un polițist din Statele Unitate ale Americi, mai exact din Alabama, a emoționat o lume întreagă .

Totul s-a întâmplat după ce polițistul a fost solicitat la un magazin, unde o persoană a fost prinsă că furase. Ajuns la fața locului polițistul a constatat că este vorba de o bunică, care a furat trei ouă pentru nepoții ei înfometați. În loc sa o aresteze polițistul i-a plătit ouăle.

Helen Johnson, o americancă în vârstă de 47 de ani și bunică a trei nepoți, a scăpat nepedepsită după ce a furat trei ouă dintr-un magazin. Disperată că nepoții ei nu mâncaseră nimic de trei zile, femeia a decis să fure trei ouă dintr-un supermarket după ce a realizat că nu își permite să cumpere o cutie întreagă.

Helen a fost prinsă, însă, în loc să o aresteze, polițistul chemat de conducerea magazinului i-a… cumpărat femeii o cutie întreagă de ouă!

“A început să plângă și să își ceară scuze. A încercat să îmi ofere toți banii pe care îi avea, 1,25 dolari”, a declarat polițistul William Stacy din statul american Alabama.

Mai mult, Stacy alături de colegii săi, i-a făcut cadou lui Helen mai multe cărucioare cu mâncare pentru a avea ce pune pe masă de Sărbători.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More