Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gest impresionat al unei polițiste. Transfuzie de sânge pentru sătmăreanca implicată într-un accident de motocicletă

0 179

O tânără polițistă a făcut un gest impresionant, fiind sensibilizată de accidentul suferit de o sătmăreancă.

Roxana Borgyos, o tânără polițistă din cadrul IPJ Maramureș, a făcut un gest de binefacere în cazul sătmărencei implicate într-un accident de motocicletă.

Impresionată de accidentul suferit, transmit cei de la IPJ Maramureș, motociclista în vârstă de 31 de ani, sensibilizată de tinereţea ei şi de calitatea de mamă, având aceeaşi grupă sanguină, 0 negativ, o grupă  de sânge mai rar întâlnită, poliţista a dat dovadă de multă empatie, spirit civic, dar mai ales de omenie şi s-a prezentat azi la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureş, pentru a veni în sprijinul tinerei aflată încă internată sub supraveghere medicală.

Poliţista în vârstă de 28 de ani, care de un an de zile s-a întors din concediul de maternitate, a donat azi sânge pentru prima dată, devenind un exemplu de atitudine pentru toată lumea. O felicităm pe colega noastră, subinspector de poliţie Roxana Borgyos, pentru gestul umanitar demn de urmat!   

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More