Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gestul Impresionant facut de Bon Jovi

0 52

bon-joviBon Jovi a făcut un gest impresionant pentru victimele uraganului Sandy, care a făcut pagube serioase în Statele Unite, Jamaica, Haiti, Cuba, Bahamas și Republica Dominicană la sfârșitul lui octombrie 2012.

Acesta le-a donat sinistraților din statul New Jersey, unul dintre cele mai afectate, fabuloasa sumă de un milion de dolari. Fapta bună a solistului de peste Ocean ar putea fi luată ca exemplu și de bogătanii de la noi, care nu se îngrămădesc să ofere ajutor financiar când calamitățile lovesc România.

Jon Bon Jovi a donat suma de un milion de dolari cetățenilor din statul New Jersey, unul dintre cele mai afectate de urganul Sandy, care a măturat coasta de Est a Statelor Unite ale Americii. Artistul s-a simțit solidar cu victimele ciclonului distrugător, fiind originar din orașul Sayreville, care se află în New Jersey.

În cadrul unei întâlniri cu guvernatorul Chris Christie, la care au participat și jurnaliștii, Bon Jovi și soția sa, Dorothea, i-au încredințat acestuia suma colosală, pentru ajutorarea victimelor catastrofei.

Gestul lui Bon Jovi ar putea fi luat drept exemplu și de milionarii din România, care nu se îngrămădesc să ofere ajutor financiar celor aflați în nevoie, în astfel de situații.

Uraganul Sandy a fost un masiv ciclon tropical de sezon târziu care a afectat Jamaica, Cuba, Bahamas, Haiti, Republica Dominicană și Statele Unite ale Americii, la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut. A provocat pagube însemnate pe Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii și Canada de Est. Este considerat cel mai costisitor uragan din istoria recentă, depășind pagubele provocate de Katrina, din 2005, și Irene, din 2011. Pagubele au fost atât materiale, cât și costuri suplimentare legate de anularea curselor aeriene și a altor activități curente.  S-au înregistrat cel puțin 110 de pierderi de vieți omenești în SUA, Canada și Caraibe, scrie ziarul Libertatea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More