Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gesturi de lașitate. Femei bătute și amenințate

0 385

Polițiștii bistrițeni s-au confruntat cu mai multe cazuri de violență în familie. Victimele au fost bineînțeles femeile. Agresorii s-au ales cu ordine de protecție.

Astfel, potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, sâmbătă, 27 martie, polițiștii bistrițeni au fost sesizați de către o femeie de 40 ani, din Bistrița. Aceasta a relatat faptul că ar fi fost agresată de soțul ei. Evenimentul s-a petrecut în timp ce se afla în propria locuință, iar în urma unor neînţelegeri cu soţul ei, un bărbat de 40 ani, acesta ar fi devenit agresiv, și ar fi agresat-o.

A doua zi, 28 martie, polițiștii din Bistrița, au fost solicitați de o tânără de 23 ani. Oamenii legii au constatat faptul că în timp ce tânăra se afla în faţa unui imobil din municipiul Bistrița, s-a întâlnit cu iubitul ei, un tânăr de 23 ani. În urma unor neînţelegeri acesta ar fi agresat-o fizic.

La aceeași dată, o femeie de 52 de ani din Bistrița, a solicitat intervenția polițiștilor. Aceasta a sesizat faptul că în timp ce se afla la adresa de domiciliu, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu soțul acesteia, un bărbat de 40 ani, din Bistrița, ar fi amenințat-o cu moartea. Bărbatul a fost evacuat temporar din locuința comună, polițiștii întocmind ulterior un dosar penal cu privire la fapta de amenințare.

Azi, 29 martie, o femeie de 62 ani din Bistrița, a solicitat intervenția polițiștilor la domiciliul său. Aceasta a sesizat faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul său, un bărbat, de 66 ani. Și în acest caz bărbatul a fost evacuat temporar din locuință și s-a întocmit un dosar penal cu privire la fapta de violență în familie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More