Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gheorghe Benea, fostul primar al Dejului, condus joi pe ultimul drum

0 1.080

Gheorghe Benea va fi condus pe ultimul drum joi, urmând să fie înmormântat în satul natal Lemniu, din Sălaj. Miercuri, la Dej, va avea loc o slujbă de pomenire.

Pentru cei din Dej, care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Gheorghe Benea, miercuri seara, de la ora 18, va fi pomenirea la Biserica de pe Regina Maria din Dej. Anunțul a fost făcut de conducerea Parohiei Ortodoxe Dej II.

”Înmormântarea o să fie joi, de la ora 12, în satul lui de naștere – Lemniu, județul Sălaj, unde a vrut să fie înmormântat, deasupra lui bunicu. Va sluji IPS Părinte Mitropolit Andrei. Domnul să ne ia pe toți în brațe. Să nu ne uitați în rugăciuni”, a scris fiul acestuia, preot Grigorie Benea, într-un mesaj pe Facebook.

Gheorghe Benea s-a stins din viață în noaptea de luni spre marți la Clinica de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, unde fusese internat în urma infectării cu noul tip de coronavirus.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More