Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

GHERLA: Andrei a trecut la cele veșnice. A stat în comă cinci luni, după o accidentare pe terenul de fotbal

0 106

Andrei Farcaș, tânărul de 16 ani pentru care toată suflarea gherleană s-a unit într-o campanie umanitară, s-a stins din viață în urma unei îndelungate suferințe.

Adolescentul a suferit o accidentare groaznică în luna mai a acestui an, în preajma Sărbătorilor Pascale, pe terenul de fotbal de lângă Liceul „Petru Maior” din Gherla.

De la începutul lunii mai, tânărul se afla în comă de gradul IV, fiind internat la terapie intensivă, la secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență din Cluj Napoca. Aici a suferit trei operații pe creier în urma descoperirii unui hematon subdural stâng.

În ultimele săptămâni tânărul a început să deschidă ochii și să reacționeze la anumiți stimuli, ceea ce a dat speranță familiei acestuia într-o revenire miraculoasă. Părinții tânărului încercau să strângă bani pentru ca Andrei să poată fi transportat la o clinică din Israel, pentru recuperare. Tocmai de aceea Protopopiatul Ortodox Gherla a lansat numeroase campanii de strângere de fonduri pentru ajutorarea familiei lui Andrei.

Însă tânărul a pierdut, din păcate, lupta pentru viața sa și a lăsat în urma lui o familie zdrobită de durere și mulți prieteni îndoliați.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More