Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Gherla, lăsată fără curent electric, după ce un transformator s-a aprins la uzina electrică

0 84

Un apel la 112 a anunțat duminică dimineața în jurul orei 09:10, faptul că un transformator electric a luat foc la Uzina Electrică din Gherla.

Din primele informații primite de la fața locului, reiese faptul că incendiul a izbucnit la un punct trafo, unde s-a produs o defecțiune, care s-a extins mai apoi în stație, fiind defectat un transformator de 10 kilovolți. În urma defecțiunii a fost pulverizat ulei pe bornele electrice, declanșându-se incendiul.

În urma apelului la 112, la fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej precum și din cadrul SVSU Gherla. Pentru lichidarea incendiului au fost folosite aproximativ 12 extinctoare cu praf și cu spumă mecanică.

Pe toată durata intervenției curentul electric a fost sistat în tot orașul. În jurul orei 10:00 curentul electric a revenit aproape în tot orașul, în momentul actual fiind întrerupt în cartierul dintre ape, însă reprezentanții Electrica au ținut să precizeze că în cel mai scurt timp va fi rezolvată problema.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More