Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gherla are o campioană mondială la karate. Dejeanul Dorin Pănescu a cucerit bronzul – FOTO

0 104

campionat mondial karate WUKF Polonia

Gherleanca Denisa Boca, sportivă legitimată la clubul Budokan Ryu, care activează în Dej și Gherla, a cucerit medalia de aur cu echipa de kumite a României, în cadrul Campionatului Mondial de Karate WUKF pentru copii, cadeţi, şi juniori desfășurat în Polonia.

Clubul Budokan Ryu a deplasat la această competiție de mare prestigiu patru sportivi, trei din Dej și unul din Gherla.

Denisa Boca a cucerit medalia de aur la proba de kumite pe echipe, dar și o medalie de bronz. O altă medalie de bronz a fost cucerită de sportivul dejean Dorin Pănescu, la categoria kumite shobu sanbon cadeți 15-17 ani.

Antrenorii clubului Budokan Ryu, Bogdan Savu și Paula Groșan i-au deplasat în Polonia pe Dorin Pănescu, Vlad Bota, Valerian Derta și Denisa Boca.

Campionatul Mondial de Karate WUKF, eveniment desfășurat sub egida World Union of Karate-Do Federations, a avut loc în localitatea Szczecin, în perioada 15-19 octombrie.

Delegația României a câștigat 85 de medalii la aceste campionate mondiale, dintre care 23 de aur, 22 de argint și 22 de bronz, ocupând primul loc în clasamentul pe țări la mondialul din Polonia.

campionat mondial karate WUKF Polonia-budokan

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More