Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gherla – Pe urmele șoferilor certați cu legea

0 263

Polițiști gherleni au desfășurat o acțiune al cărei scop final a fost prevenția accidentelor rutiere.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj transmite că în perioada 7 – 9 septembrie, poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor de circulație, în special a celor produse din cauza vitezei, dar şi pentru prevenirea şi combaterea conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe interzise.

Abaterile șoferilor au dus la 43 de sancţiuni contravenţionale, 31 dintre acestea pentru depăşirea limitei legale de viteză, celelalte 12 pentru diferite alte abateri de la prevederile Codului rutier.

În 13 cazuri a fost dispusă măsura de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată, pentru depăşirea vitezei, conducerea sub influenţa alcoolului și alte încălcări ale legislaţiei rutiere.

Activităţile vor fi continuate şi pe viitor în vederea reducerii riscului rutier, precum și pentru impunerea unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, au mai menționat cei de la IPJ Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More