Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gherlean înșelat de un clujean care folosea o identitate falsă

0 63

Grup de politisti

Poliţiştii clujeni au organizat un flagrant, în urma căruia au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 36 de ani, care ar fi pretins că are influenţă pe lângă un funcţionar al Judecătoriei şi poate interveni pentru anularea unui proces- verbal de contravenţie.

La data de 8 septembrie a.c., un bărbat de 35 de ani, din municipiul Gherla, a sesizat Poliţia municipiului Cluj-Napoca cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-ar fi înşelat.

În fapt, un bărbat necunoscut, sub o identitate falsă, i-ar fi promis părţii vătămate, în repetate rânduri, că intervine pentru a-i obţine anularea unui proces – verbal de contravenţie. Acesta ar fi amăgit victima, lăsând-o să înţeleagă că ar avea influenţă pe lângă o angajată a Judecătoriei Cluj-Napoca, şi a pretins în schimbul serviciilor bani, aparatură electrică şi ţigări. Plata urma să se realizeze în mai multe tranşe.

În baza semnalmentelor indicate de partea vătămată şi a verificărilor efectuate,  poliţiştii de investigaţii criminale au identificat bărbatul şi au stabilit că are 36 de ani şi este din comuna Gilău.

Pentru prinderea lui, poliţiştii au organizat un flagrant. Acesta a fost surprins într-o parcare în momentul în care ar fi încasat de la victimă o parte din bani şi aparatură electrică pentru o viitoare intervenţie pe lângă pretinsul funcţionar pe care susţinea că îl cunoaşte.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „înşelăciune”, faptă prevăzută de Codul penal, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Prejudiciul cauzat părţii vătămate este de circa 1.200 lei, o parte semnificativă din acesta fiind recuperată până în acest moment de poliţişti.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More