Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gherleanul care a ajutat polițiștii clujeni să prindă o hoață. Felicitat de oamenii legii – FOTO

0 119

Siguranţa socială este o valoare şi un deziderat comun ce poate fi atins doar prin parteneriatul socio-instituţional.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj promovează spiritul civic și încurajează actele prin care comunitatea contribuie la prevenirea faptelor antisociale.

Ieri, 2 februarie, un tânăr a fost invitat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și, în prezența participanților la ședința de evaluare a activităților instituției, a fost felicitat pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

În fapt, la data de 30 ianuarie, tânărul a acordat sprijin intervenţiei poliţiei în cazul unei fapte de furt. În timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, acesta a imobilizat și predat polițiștilor o persoană care ar fi sustras un portmoneu din geanta unei femei. Persoana în cauză, o femeie de 59 ani din Satu Mare, județul Satu Mare a fost reținută pentru 24 ore, fiind bănuită de furt calificat, iar față de aceasta s-a dispus continuarea cercetărilor sub control judiciar pentru 60 zile.

Pentru conduita adoptată și promovarea actelor de acest gen, tânărul a fost invitat la sediul unității de poliție unde, în semn de apreciere, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj și prefectul județului Cluj i-au înmânat o diplomă în prezența participanților la ședința de evaluare a activităților instituției.

Poliţia clujeană mulţumește cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii și vin în sprijinul oamenilor legii!

loading...

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More