Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gherleanul care a ajutat polițiștii clujeni să prindă o hoață. Felicitat de oamenii legii – FOTO

0 131

Siguranţa socială este o valoare şi un deziderat comun ce poate fi atins doar prin parteneriatul socio-instituţional.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj promovează spiritul civic și încurajează actele prin care comunitatea contribuie la prevenirea faptelor antisociale.

Ieri, 2 februarie, un tânăr a fost invitat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și, în prezența participanților la ședința de evaluare a activităților instituției, a fost felicitat pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

În fapt, la data de 30 ianuarie, tânărul a acordat sprijin intervenţiei poliţiei în cazul unei fapte de furt. În timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, acesta a imobilizat și predat polițiștilor o persoană care ar fi sustras un portmoneu din geanta unei femei. Persoana în cauză, o femeie de 59 ani din Satu Mare, județul Satu Mare a fost reținută pentru 24 ore, fiind bănuită de furt calificat, iar față de aceasta s-a dispus continuarea cercetărilor sub control judiciar pentru 60 zile.

Pentru conduita adoptată și promovarea actelor de acest gen, tânărul a fost invitat la sediul unității de poliție unde, în semn de apreciere, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj și prefectul județului Cluj i-au înmânat o diplomă în prezența participanților la ședința de evaluare a activităților instituției.

Poliţia clujeană mulţumește cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii și vin în sprijinul oamenilor legii!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More