Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

I-a ”ghicit” viitorul, dar nu i-a prezis și că-i va fura inelul

0 230

furt aur

O femeie din Cluj-Napoca o femeie a sesizat Poliţia cu privire la faptul că i-ar fi fost sustras un inel din aur, în timp ce o altă femeie ”îi ghicea” viitorul în palmă.

Poliţiştii clujeni au depistat o femeie, bănuită că ar fi sustras un inel, după ce ar fi indus în eroare partea vătămată cu privire la puterea ei de a vedea în viitor.

La data de 9 octombrie, în jurul orei 15:45, o femeie a sesizat Poliţia cu privire la faptul că i-ar fi fost sustras un inel din aur.

Conform primelor verificări, partea vătămată s-ar fi aflat într-o staţie de transport în comun, de pe strada Observatorului, din Cluj-Napoca, unde o femeie s-a oferit să îi prezică viitorul, ghicindu-i în palmă. În acest context, i-ar fi fost sustras un inel, în valoare de aproximativ 300 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat persoana bănuită de însuşirea bijuteriei, stabilind că este vorba de o femeie de 48 de ani, din comuna Căpuşu-Mare. Totodată, poliţiştii au recuperat inelul sustras şi l-au predat părţii vătămate.

Pentru lămurirea tuturor aspectelor, persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secţiei 6 Poliţie, unde femeia de 48 de ani şi-ar fi recunoscut fapta.

 POLIŢIA RECOMANDĂ:

  • NU daţi curs solicitărilor de acest gen!
  • Manifestaţi MAXIMĂ atenţie atunci când în jurul vostru se află persoane care pretind că pot prezice evenimente viitoare!
Foto: crimetime.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More