Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Gloria Bistrița a făcut figurație pe litoral

0 61

viitorul constanta

Echipa pregătită de Nae Manea a luat mai repede vacanța, fiind deja retrogradată în eșalonul secund, astfel că a profitat din plin de deplasarea de la Constanța din etapa 31 a Ligii 1. Gloria a făcut figurație la malul mării fiind învinsă cu 2-0 de Viitorul lui Hagi.

Dacă bistrițenii și-au luat deja gândul de la menținerea în primul eșalon, Viitorul mai spera încă la salvare, astfel că nu au luat în calcul decât varianta victoriei în întâlnirea cu lanterna roșie.

Veteranul Nicolae Dică a semnat prima mare ocazie de gol a gazdelor după un sfert de oră de joc, când a rămas față în față cu Dolha , dar a tras pe lângă poartă. Deschiderea scorului a venit în minutul 27, de la Alexandru Lazăr, al cărui șut cu dreptul de la 20 de metri l-a pus în încurcătură pe Dolha, portarul nereușind să pareze mingea care a mușcat gazonul în fața lui.

Supremația în teren a constănțenilor a fost mai bine reliefată pe tabelă la câteva minute de la startul reprizei a doua, când Viitorul s-a desprins la 2-0. Căpitanul Dică a marcat cu o lovitură de cap din zona punctului cu var, fiind servit inițial excelent de Bălașa de pe dreapta. Tot Dică putea duce scorul la 3-0, câteva minute mai târziu, dar torpila lui din afara careului a zguduit bara porții bistrițene.

Foto: digisport.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More