Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gloria Bistrița a fost partener de antrenament la Ploiești

0 40

Gloria Bistrița a făcut doar act de prezență în deplasarea de la Ploiești, elevii lui Nae Manea fiind simpli parteneri de antrenament pentru Petrolul. Partida a fost una dominată copios de gazde, care s-au impus cu 4-0, prin golurile marcate de Sauvadet, Bokila, Vlad Morar și Mojica.

În fața unui stadion aproape plin, deși se juca împotriva ultimei clasate, Petrolul a făcut spectacol la Ploiești în etapa 26. Atmosfera senzațională din tribune a dat aripi elevilor lui Cosmin Contra, care au făcut cam ce au vrut cu defensiva adversă. Doar intervențiile fenomenale ale lui Emilian Dolha au făcut ca scorul să nu devină unul fluviu.

După o serie de ocazii de încălzire ale gazdelor, scorul a fost deschis de Sauvadet în minutul 24, acesta primind pasă în marginea careului, de unde a șutat imparabil din întoarcere.

Zece minute mai târziu, Petrolul s-a distanțat pe tabelă, în urma unei acțiuni personale a lui Jeremy Bokila, care a finalizat cu șut la vinclu din 17 metri.

Repriza a doua s-a desfășurat după același scenariu, cu ploieștenii controlând cu autoritate ostilitățile. Vlad Morar a dus scorul la 3-0, în minutul 60, după ce a primit în careu de la Cristescu și a reluat elegant cu dreptul la vinclu.

Minutul 72 a adus al patrulea gol al petroliștilor. Berceanu a comis un henț în careu și Balaci a dictat penalty pentru gazde, Mojica fiind cel care l-a învins pe Dolha cu o execuție plină de eleganță de la 11 metri, care a stabilit și scorul final.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More