Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gloria Bistrița învinge Craiova și urcă pe loc de play-off

0 257

Gloria Bistrița a primit azi vizita Universității Craiova, într-un meci din etapa a XIX-a, extrem de important pentru ierarhia clasamentului din seria a doua a eșalonului secund. Cu victoria obținută azi, bistrițenii au urcat pe loc de play-off, în timp ce Craiova rămâne departe de promovare.

În ciuda susținerii venită din tribune de la cei 20 de suporteri care au însoțit echipa de la Craiova, Universitatea nu a reușit să obțină niciun punct pe meleaguri bistrițene.

Scorul a fost deschis la prima acțiune de atac mai consistentă a gazdelor, autogolul lui Goge ducând Gloria în avantaj pe tabelă încă din minutul 2. O ocazie a Universității în minutul 11 nu a scos Gloria de pe traiectoria spre victorie, iar în minutul 25 Marian Chițu a dus scorul la 2-0 după un contraatac al gazdelor.

Alte două ocazii ale oaspeților au rămas fără urmări pe tabelă, timp în care Gloria și-a păstrat pragmatismul, iar cu 10 minute înainte de pauză Brumă a dus scorul la 3-0.

Bistrițenii au rămas în 10 oameni din minutul 37, după ce Răzvan Radu a fost eliminat, însă oltenii nu au profitat de superioritatea numerică. Repriza a doua, lipsită de goluri, a oferit ocazii la ambele porți, dar Hotoboc și Albuț nu au mai putut fi învinși.

Cu un sfert de oră înainte de final, Universitatea a beneficiat de un penalty și eliminarea lui Budăcan (a doua a gazdelor), dar execuția lui Săceanu de la punctul cu var a fost ghicită de Albuț.

Craiova pleacă astfel fără gol marcat și fără puncte de la Bistrița și rămâne în afara locurilor de play-off. Nu același lucru se poate spune despre Gloria Bistrița, care urcă pe locul 5, cu 28 de puncte.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More