Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gloria Bistrița primește vizita Rapidului în etapa 25

1 36

Bistrițenii luptă cu toate forțele în continuare pentru salvarea de la retrogradare, dar au o misiune dificilă în partida de duminică de pe teren propriu, cea cu Rapid, echipă aflată pe locul 8 al clasamentului și la distanță de 17 puncte de Gloria Bistrița. Meciul începe la ora 19:00, casele de bilete fiind deschise și duminică.

Trupa lui Nicolae Manea are nevoie de tot sprijinul publicului pentru întâlnirea de duminică în fața Rapidului. Gloria se află pe ultimul loc al clasamentului, cu 17 puncte, fiind la egalitate cu CS Severin.

De cealaltă parte, deși se confruntă și ea cu serioase probleme financiare, Rapid pare în revenire de formă. Se află pe locul 8 în clasament înaintea acestei etape, cu 34 de puncte, și își dorește să atace locurile fruntașe ce duc în cupele europene.

Conducerea Gloriei Bistrița a pus în vânzare biletele pentru partida de duminică, de la ora 19:00, prețurile fiind cuprinse între 5 lei la peluză și 12 lei la tribuna întâi.

Casele de bilete sunt deschise vineri până la ora 18, sâmbătă între 10 și 16, iar duminică de la ora 10 până înainte de startul întâlnirii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More