Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Gloria incepe pregatirile cu jucatori din liga a IV-a

0 63

Nae Manea

Astazi la Stadionul Municipal, sub comanda lui Nae Manea, s-au reunit doar rezervele Gloriei din tur si cativa fotbalisti din ligile inferioare.

In conditiile in care titularii din tur si-au reziliat contractele sau si-au gasit alte echipe la care sa evolueze, antrenorul alb-albastrilor este obligat sa testeze o serie de jucatori din fotbalul judetean.

Vizibil afectat de situatia in care se afla echipa sa, Nae Manea a tinut sa precizeze ca doreste sa antreneze echipa pana in vara acestui an, fiind totodata constient de faptul ca ii va fi foarte greu sa-si indeplineasca obiectivul, acela de a evita retrogradarea, tinand cont de lotul pe care il are la dispozitie si de situatia financiara a clubului: „Cu aceşti jucători nu am putea rezista nici în liga a doua, ce să mai vorbim de prima ligă. Nu cunosc jucătorii noi care au venit. Cei din conducere m-au anunţat că vin jucători de la eşaloanele inferioare, să-i văd. Nu ştiu dacă rămân. Ce vrem să facem cu ei? Ăştia care au mai rămas ne dau speranţa că ne putem salva? Niciodată! Dacă am făcut 12 puncte cu titularii care au dispărut, la ce să ne mai aşteptăm? Nu vreau să mă compromit, să luăm 7-8 goluri pe meci. Eu nu vreau să mă fac de râs, poate lor le convine cu jucătorii ăştia”.

Tehnicianul Gloriei a mai precizat ca se cauta solutii pentru efectuarea unui turneu de pregatire si in Antalya.

Iata componenta lotului care s-a reunit pentru efectuarea stagiului de pregatire din aceasta iarna: Dolha, Curtuiuş, Bota, Oghinciuc, Ionescu, Trestinicu, Feher, Enescu, Traşcă, D. Stan, Ţârcă, Peica, Jarda, Canon.

Au sosit: Oltean şi Vasile Pop – FC Maramureş; Raul Avram, portar, FC Bihor, fost Heniu Prundu-Bârgăului; Lucian Răzvan Marc, Leonida Rus – Heniu Prundu-Bârgăului; Marius Ştefoi – FC Vaslui; Alexandru Cilean – Viticola Dumitra

Au plecat: Predescu, Tudose, Braganca, Anton, Peteleu, Cafasso, Reano, Zahiri, Layo, Bratu, Markisio, Romario, Ayza.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More