Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Golazo marca Eric nu a fost suficient. Pandurii au pierdut în ultimele minute cu Fiorentina

0 43

someseanul-Pandurii-Fiorentina-Cluj Arena

Doar cinci minute le-au lipsit gorjenilor pentru a obține prima victorie din istorie în Europa League. Pandurii au condus cu 1-0 până în minutul 86, însă au primit două goluri pe final.

După 3-0 în meciul tur din Italia, Pandurii erau hotărâți să-și ia revanșa pe Cluj Arena. Trupa lui Pustai a început încrezătoare partida, stând mai mult în jumătatea adversă, iar după o ocazie ratată de Buleică, Eric de Oliveira a deschis scorul în minutul 31, cu o foarfecă superbă.

Golul de generic al brazilianului nu a fost însă suficient. Pandurii l-au pierdut pe Răzvan Stanca în prima repriză, din cauza unei accidentări, în poartă intrând Mingote. Pustai a mai făcut o schimbare până la pauză, tot din cauza unei accidentări, Erico da Silva fiind înlocuit cu Mamele.

Jocul gorjenilor s-a schimbat radical după pauză. Pandurii au ieșit mai crispați de la vestiare, în timp ce italienii au prins avânt. Aspectul jocului s-a modificat și el, Fiorentina luând cu asalt jumătatea românească de teren. Iar ocaziile nu au întârziat să apară la poarta lui Mingote.

Încercând să țină cu dinții de rezultat, elevii lui Pustai au renunțat la orice intenție ofensivă și s-au baricadat în apărare, dar tactica s-a dovedit deficitară. Prima lovitură au primit-o în minutul 86 de la Matos, pentru ca în al doilea minut de prelungiri Valero să aducă victoria Fiorentinei. S-a încheiat 1-2, un rezultat nedrept pentru jocul bun al Pandurilor, care rămân fără victorie în prima lor aventură în Europa League.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More