Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Gospodării inundate la Fizeșu Gherlii

0 430

Ploile torențiale care s-au abătut marți seara în zona județului Cluj nu au trecut fără să provoace pagube în mai multe zone, unele dintre localitățile afectate fiind și Fizeșu Gherlii.

Marți seara, o ploaie torențială de doar câteva minute a afectat mai multe localități din județul Cluj, circulația rutieră pe principalele artere fiind și ea afectată.

Pompierii clujeni au fost solicitați în jurul orei 20:30 pentru a interveni în sprijinul a două familii din localitatea Fizeșu Gherlii, unde ploaia a făcut prăpăd.

”Un echipaj de pompieri a intervenit, în cursul serii trecute, cu autospecială și o motopompă transportabilă, din cadrul Detașamentului Dej, pentru a evacua apa acumulată în două gospodării din localitatea Fizeșu Gherlii”, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj.

Conform acestuia, solicitarea a fost primită în jurul orei 20.30, iar pompierii au acționat timp de două ore pentru a scoate apa din cele două gospodării, unde apa a ajuns și în subsoluri.

Nu au fost înregistrate alte evenimente în urma codurilor de avertizare meteo și hidrologice. Marți seara a fost cod portocaliu de ploi și apoi de inundații în zona Someșul Mic.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More