Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Grenadă găsită pe stradă de un copil. S-a jucat cu ea, apoi și-a anunțat părinții – VIDEO

0 69

Stare de urgență seara trecută în cartierul Vasile Alecsandri din Baia Mare, unde, pe strada Grănicerilor, doi copii au găsit o grenadă în apropiere de blocul unde a activat Inspectoratul de Jandarmi.

Cei doi s-au jucat o vreme cu grenada găsită, apoi unul dintre ei a dus-o acasă, s-o arate și părinților. Aceștia au înlemnit când au văzut ce ține copilul lor în mână și au sunat imediat la 112.

Autoritățile au intervenit imediat la locul solicitării, strada fiind împânzită de polițiști, jandarmi și geniști, care au delimitat zona și au blocat accesul, circulația fiind deviată pe alte rute.

Oamenii legii au preluat grenada și au analizat-o descoperind că aceasta nu prezenta pericol pentru populație, având în vedere că nu avea focos.

Totuși, agitația a fost suficientă pentru a-i neliniști pe locuitorii din zonă, care au ieșit cu zecile din case pentru a vedea ce se întâmplă.

Acum urmează ca polițiștii să finalizeze ancheta în acest caz și să stabilească împrejurările în care grenada a ajuns în acel loc.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More