Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

GREVĂ GENERALĂ la Primăria Gherla. Funcționarii publici și-au suspendat astăzi activitatea – FOTO/VIDEO

0 44

greva primarie gherla 1

Activitatea în Primăria Municipiului Gherla a fost aproape blocată astăzi, funcţionarii din administraţia publică locală fiind în grevă generală. Au fost eliberate doar certificate de deces şi s-au procesat amenzile care trebuie achitate în 24 de ore.

În judeţul Cluj au participat la grevă toți funcţionarii din primăriile municipiilor Cluj Napoca, Gherla şi Dej, alături de 30 de comune. Revendicările Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie privesc reglementarea şi liberalizarea acordării tichetelor de masă sau a normei de hrană pentru toţi salariaţii din administraţia publică începând cu anul 2015 şi majorarea salariilor pentru angajaţii din administraţie, tot începând cu acest an, în proporţie de 10 la sută.

Primarul Municipiului Gherla, Marius Călin Sabo consideră că este necesară crearea și implementarea unui sistem de salarizare motivant si transparent, care să reflecte importanța și rezultatele activității depuse și să permită atragerea și menținerea funcționarilor publici competenți.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More