Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Grevă la Salina Ocna Dej. Minerii protestează din nou

0 127

Protest spontan la Salina Ocna Dej, unde, în această dimineață, o parte dintre angajați au întrerupt din nou programul de muncă, nemulțumiți fiind de neonorarea promisiunilor făcute de conducere.

Minerii spun că deși conducerea societății a promis plata celui de-al 13-lea salariu până acum, banii nu au intrat în conturile salariaților. De asemenea, nemulțumirile angajaților protestatari se leagă și de fondul de salarii, dar și de condițiile de muncă.

Ca și la precedentul protest spontan care a avut loc la Salina Ocna Dej, angajații s-au adunat în curtea societății și refuză să continue programul normal de muncă. Angajații care au ieșit din schimbul de noapte au rămas în curte pentru a protesta, acestora alăturându-li-se și angajații care trebuia să intre în subteran în schimbul de dimineață.

Dacă nu le vor fi respectate doleanțele, angajații amenință că vor prelungi protestul, la fel cum au făcut-o și în decembrie anul trecut, când aproape 100 de mineri s-au blocat în subteran și au refuzat să iasă la suprafață până când au ajuns la un acord cu conducerea societății.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More