Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Grupare de hoți din Craiova destructurată de polițiști la Cluj

0 33

O grupare infracțională specializată în spargerea de locuințe a fost destructurată de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj. Infractorii sunt din Craiova și activau pe raza județelor Cluj și Sălaj.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au reușit destructurarea rețelei de infractori voiajori care activau pe raza județelor Cluj și Sălaj. Aceștia au comis mai multe furturi din locuințe în luna februarie, deocamdată fiind probate patru spargeri.

„În sarcina membrilor grupării s-a reușit probarea unui număr de patru furturi din locuințe pe raza județelor Sălaj și Cluj în perioada 19 -27 februarie, prejudiciul creat fiind de 25.000 lei nerecuperat”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Cluj.

Suspecții sun cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și violare de domiciliu.

S-a luat măsura arestării preventive pentru 29 de zile față de Regista D. de 59 ani din Craiova, Ştefania M. de 39 ani din Craiova, Maria M. de 20 ani din Drobeta Turnu Severin, Radu T. de 58 ani din Craiova, Elena I. de 44 ani din Craiova şi Ioana Z. de 45 ani din Craiova.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More