Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Guvernatorul Districtului 2241 România şi Republica Moldova, în vizită la Dej

0 50

rotary 2

Ieri după-amiază, Rotary Club Dej i-a avut ca oaspeti pe Petre Diculescu, Guvernatorul Districtului 2241 România şi Republica Moldova, şi Marta Mocanu, Vice-guvernator, alături de ei fiind prezent de asemenea, Asistentul-guvernator Adrian Corniciu, membru al clubului dejean.

Întâlnirea desfăşurată la un restaurant din Dej se înscrie în seria vizitelor pe care  Guvernatorul Districtului 2241 le efectuează la cluburile Rotary din ţară, pentru a cunoaşte activitatea acestora şi pentru a dinamiza relaţiile inter-cluburi în derularea unor proiecte comune.

După cuvintele de bun sosit adresate oaspeţilor de Adrian Oşan, preşedintele RC Dej, şi prezentarea rotarienilor dejeni, Guvernatorul Petre Diculescu a expus câteva din provocările cărora trebuie să le facă faţă Rotary în „era digitală”, cu referire directă la Districtul 2241 şi promovarea „brandului” Rotary atât în ţară cât şi în străinătate. În ce priveşte acest din urmă deziderat, organizarea în noiembrie a Seminarului Zonal al fundaţiei la Cluj şi al Forumului Vocaţional la Bucureşti, ambele cu participarea unor personalităţi marcante din cadrul Rotary Internaţional, oferă oportunităţi depline pentru construirea imaginii Rotary atat în interiorul ţării, cat şi în exterior. La cele două evenimente din cadrul Districtului, în februarie 2015 se va adăuga şi primul seminar al femeilor rotariene din România, la care de asemenea se prevede o largă participare internaţională.

Cei doi oaspeţi districtuali prezenţi în Dej, au vizitat Salina Ocna Dej şi Muzeul Municipal Dej, iar în cadrul întâlnirii cu membri RC Dej, s-au bucurat de atmosfera amicală şi festivă din cadrul clubului, prilejuită de sărbătorirea rotarienilor dejeni care şi-au aniversat ziua de naştere în cursul lunii august sau urmează s-o sărbătorească în septembrie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More