Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Guvernul și Președintele vor alegeri anticipate

0 213

Ludovic Orban a anunțat, vineri, după o întâlnire de o oră cu președintele Klaus Iohannis că au decis împreună să declanșeze procedurile pentru organizarea de alegeri anticipate.

Ludovic Orban a anunțat, vineri, că a decis împreună cu președintele Klaus Iohannis să declanșeze procedurile pentru organizarea de alegeri anticipate.

Acesta a precizat că a fost desemnat un grup de lucru care se va ocupa de negocieri cu partidele pentru a întruni sprijin pentru procedura de declanșare a alegerilor anticipate. 

Ludovic Orban a explicat că românii nu își mai doresc să fie conduși de PSD, care acționează „ca o frînă” în Parlament și singura soluție este să se organizeze alegeri anticipate cât mai aproape de alegerile locale, care ar trebui să aibă loc în luna mai. 

Întrebat dacă va demisiona pentru a începe procedura pentru declanșarea anticipatelor, Ludovic Orban a refuzat să răspundă. 

„Voința mea și a PNL există și este 100%”, a precizat Ludovic Orban.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More