Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Habitat Cluj invită copiii la un atelier de pictură în Piaţa Unirii

0 78

atelier pictura Cluj-Napoca Habitat

Habitat for Humanity Cluj invită copii și părinți sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 12.30, în Piața Unirii, pentru a participa la un atelier de pictură în aer liber pentru toate vârstele.  Copiii vor avea ocazia să își dea frâu liber imaginației și să picteze căsuțe de carton mari și mijlocii, iar părinții se vor putea simți bine alături de copii lor și să afle mai multe despre activitatea Habitat for Humanity Cluj.

Evenimentul are loc în cadrul campaniei „Fii și tu Direct Implicat în Habitat!”, prin care Habitat Cluj invită toți clujenii să contribuie lunar, cu donații prin debit direct,  la construirea unei comunități unde toți locuiesc decent și sănătos. Cele cinci căsuțe de carton pe care copiii le vor picta pentru a-și crea o comunitate de poveste au fost oferite de Rondocarton ca sponsorizare. „Când am primit de la Habitat Cluj propunerea de a-i ajuta cu niște căsuțe de carton pentru acest eveniment, am simțit că îndeplinesc visul oricărui copil. Cred că toți am visat la un moment dat când eram mici să avem o căsuță doar a noastră. Din această perspectivă, mi-e mai ușor să-mi imaginez cât de mult își doresc familiile cu care lucrează Habitat Cluj o locuință decentă și proprie. Mă bucur că putem contribui în felul nostru la îndeplinirea visurilor acestor familii”, explică Nadina Nedoni, proiectant la Rondocarton.

Habitat for Humanity Cluj este prima organizație nonguvernamentală din Cluj-Napoca care implementează mecanismul de donații prin debit direct. Mecanismul în sine este o modalitate simplă prin care orice persoană fizică poate dona lunar, direct din contul bancar, o sumă decisă de ei, către Habitat Cluj. Posibilul donator trebuie doar să completeze două formulare, iar banca va face transferul lunar către Habitat Cluj. Unul din marile avantaje ale acestui mecanism de donație este că donatorul deține tot controlul: el decide ce sumă donează lunar și poate oricând să întrerupă donațiile.

Mecanismul de donații prin debit direct este implementat prin susținerea Asociației pentru Relații Comunitare și a băncilor partenere: Banca Transilvania, Banca Comercială Română, Banca Română pentru Dezvoltare, Raiffeisen Bank, ING, Allianz Țiriac Bank.

 

sursa foto: www.totuldespremame.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More