Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

“Hai la ecologizare”, acțiune derulată pe malul Someșului Mic

0 237

Zeci de voluntari, alături de angajați din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Cluj, dornici să se implice în protejarea mediului înconjurător, au format o echipă harnică și au curățat malurile râului Someșul Mic pe o lungime de 250 de metri, aval și amonte de Podul Colectiviștilor.

Prin acțiunea de igienizare, al cărei îndemn a fost “Hai la ecologizare”, echipa a reușit să adune de pe malurile râului Someșul Mic 30 de metri cubi de deșeuri.

Alături de angajații SGA au participat: cadre universitare și studenți din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca – Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului, Organizația Studenților de la Știința și Ingineria Materialelor și Mediului Cluj (OSSIMM), Primăria municipiului Cluj-Napoca și Compania de Transport Public Cluj.

”Continuăm seria evenimentelor organizate cu prilejul Zilei Mondiale a Apei, sărbătorită anual în data de 22 martie. Tema din acest an este “𝘼𝙥𝙖 𝙨𝙪𝙗𝙩𝙚𝙧𝙖𝙣𝙖̆: 𝙎𝙖̆ 𝙛𝙖𝙘𝙚𝙢 𝙞𝙣𝙫𝙞𝙯𝙞𝙗𝙞𝙡𝙪𝙡 𝙫𝙞𝙯𝙞𝙗𝙞𝙡””, se arată în comunicatul SGA.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More