Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Haine contrafăcute, confiscate de polițiști dintr-un magazin din Șimleu Silvaniei

0 783

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au acționat pe raza județului Sălaj, la punctele de lucru ale unor societăți comerciale, pentru a preveni și combate actele de comerț cu produse contrafăcute.

Astfel, polițiștii sălăjeni au descoperit într-unul din magazinele controlate, aparținând unei societăți comerciale din localitatea Șimleu Silvaniei, expuse spre comercializare, articole de îmbrăcăminte și marochinărie, de diferite modele, mărimi și culori, în valoare totală de peste 3.800 de lei, purtând însemnele și inscripțiile unor mărci consacrate.

Produsele respective, susceptibile a fi contrafăcute, erau inscripționate cu diferite însemne și inscripții similare mărcilor înregistrate, care ar putea induce sau produce confuzie în rândul cumpărătorilor.

Obiecte de îmbrăcăminte și marochinărie cu suspiciuni de contrafacere, descoperite de polițiști în locația controlată au fost indisponibilizate și ridicate în vederea cercetărilor, expertizării, precum și pentru stabilirea prejudiciului cauzat titularilor de drepturi.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More