Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Haine contrafăcute, descoperite într-un magazin din Bistrița

0 330

Haine despre care există indicii că sunt contrafăcute, ridicate în vederea confiscării, în urma unui control efectuat ieri, de polițiștii de investigarea criminalității economice

La data de 7 decembrie a.c., în urma verificărilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, prevăzută de Legea 84/1998, privind mărcile și indicațiile geografice.

În fapt, în urma unui control efectuat în municipiu, la punctul de lucru al unui agent economic, reprezentat de un bărbat de 48 de ani, din Bistrița, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea confiscării 36 de articole vestimentare, în valoare de aproximativ 2.900 de lei.

Hainele erau expuse spre vânzare și purtau mărci identice sau similare cu mărcile înregistrate pentru produse identice sau similare, având inscripționate denumirile unor mărci notorii, despre care există indicii că sunt contrafăcute.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, de către polițiștii specializați în investigarea criminalității economice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More