Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Haine și încălțăminte contrafăcute confiscate de polițiști – FOTO

0 588

Polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice au descins la o unitate comercială de pe raza județului Cluj și au ridicat peste 300 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte contrafăcute.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Cluj și Huedin au efectuat, la data de 23 octombrie, verificări privind legalitatea comercializării produselor a căror regim este reglementat de legea privind mărcile și indicațiile geografice.

În urma unui control la o societate comercială cu punct de lucru în orașul Huedin, au fost identificate produse expuse spre vânzare care poartă însemnele și inscripțiile unor mărci înregistrate, în privința cărora există suspiciuni că sunt contrafăcute și puse în circulație fără consimțământul proprietarilor mărcilor înregistrate. Astfel 346 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunilor de  contrafacerea unei mărci prin utilizarea fără consimțământul titularului a unui semn identic cu marca și punerea în circulație a produselor sub acest semn, fiind continuate cercetările pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More