Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Halloween-ul se sărbătorește și la Dej și Gherla. Ce cluburi organizează petreceri tematice

0 82

Mai multe cluburi din zona Dej-Gherla au anunțat petreceri tematice pentru sărbătoarea de Halloween, costumele și ofertele speciale fiind la înălțime în aceste zile.

La Dej, tinerii se pot distra de Halloween în câteva locații, care-și așteaptă clienții costumați cu oferte speciale.

La Escape Garden, petrecerea de Halloween va începe sâmbătă seara. Organizatorii au pus la cale și un concurs cu premii pentru cele mai originale costumații ale clienților, fiind oferite premii ca o sticlă de Vodka, o butelie de vin, sau o pizza.

Clubul Black&White vine și el cu o ofertă specială cu ocazia acestei sărbători. Cele mai înfricoșătoare costume vor fi premiate: Locul I: O sticlă de Jack Daniel’s + Intrare gratis în Black & White Club timp de un an, Locul II: O sticlă de vin + Intrare gratis în Black & White Club timp de un an. Locul III: O sticlă de șampanie.

O altă petrecere de Halloween care se anunță explozivă este cea organizată de Green Pub. Aici, Toni Kidd și Lacosta sunt DJ-ii care vor întreține atmosfera pentru petrecăreții costumați sau nu.

Și gherlenii sunt așteptați să petreacă în cluburi sărbătoarea americană de Halloween. Petreceri tematice vor fi organizate atât la Escape Club, cât și la Hayak, unde petrecerea va începe la ora 22, iar costumațiile trebuie să fie cât mai originale.

De asemenea, Ten Club Gherla organizează o petrecere specifică de Halloween, cel mai frumos costum urmând să fie premiat de către organizatori.

Space Club Iclod găzduiește sâmbătă seara o altă petrecere de Halloween. Aici petrecăreții sunt așteptați cu costumații cât mai înfricoșătoare, atmosfera fiind asigurată de Mc B3BE, Dj Lassy, Dj Flo, Vj Bogdan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More