Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Halterofilul bistrițean Răzvan Martin, prins dopat la Campionatul European

0 43

razvan_martin_haltere

Halterofilii Răzvan Martin, medaliat cu bronz la JO de la Londra, şi Elena Andrieş au fost depistaţi pozitiv cu stanozolol în urma unor controale efectuate la Campionatele Europene din acest an, în timp ce Marius Danciu a fost prins dopat cu metandienonă în 2012.

Site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale de Haltere a publicat o listă a sportivilor depistaţi pozitiv, pe care figurează şi cei trei români.

Răzvan Martin (foto) a fost depistat pozitiv la un control efectuat la 11 aprilie, la CE de la Tirana, şi este supendat până la 11 aprilie 2015. Martin a fost medaliat cu aur la stilul smuls şi cu bronz la total, la categoria 77 de kilograme.

Sportivul bistrițean, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice Londra 2012, a rămas fără medaliile câștigate la Campionatul Eruopean din acest an.

Elena Andrieş, medaliată cu bronz la total, argint la smuls şi bronz la aruncat, la categoria 48 de kilograme, a fost controlată antidoping la 8 aprilie, în aceeaşi competiţie. Şi în cazul ei, şi în cel al lui Marius Danciu, depistat pozitiv la 15 noiembrie 2012, federaţia internaţională a aplicat o suspendare de doi ani.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More