Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Haoleu! Incendiu la un palat țigănesc din Huedin – FOTO

0 965

A fost agitație mare duminică după-amiaza în Huedin, în zona palatelor țigănești din localitate, unde o casă a fost cuprinsă de flăcări.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Cluj a intervenit la fața locului cu mai multe autospeciale pentru stingerea incendiilor, cu apă și spumă, în sprijinul pompierilor și al persoanelor afectate intervenind și polițiștii.

Incendiul a fost sesizat în jurul orei 16, la unul dintre ”palatele” de pe strada Horea din localitatea clujeană Huedin.

În total 13 pompieri cu două autospeciale s-au luptat aproape 3 ore cu flăcările care cuprinseseră o încăpere de la parterul construcției.

În urma incendiului au ars piese de mobilier, materiale și lucruri ale proprietarilor, care-și depozitaseră mai multe obiecte în zona respectivă, dar și cel puțin două autoturisme, care s-au făcut scrum.

Fumul degajat în urma incendiului a afectat locuitorii învecinați, fiind vizibil de la mare depărtare de locuința afectată.

Din fericire, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime, iar flăcările au fost ținute sub control de pompieri și nu s-au extins la vecinătăți.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More