Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

HCM Baia Mare a obținut prima victorie în Liga Campionilor

2 49

hcm baia mare - hypo viena

Sala Sporturilor din Baia Mare s-a dovedit a fi neîncăpătoare sâmbătă după amiază, la meciul de Liga Campionilor dintre HCM Baia Mare și Hypo Viena. Iar româncele nu i-au dezamăgit pe băimăreni, impunându-se la limită cu 24-23.

HCM Baia Mare a înfruntat cea mai tare echipă din lume la handbal feminin. Hypo Viena are 73 de trofee câştigate, dintre care 9 pe plan internaţional.

Băimărencele nu au părut intimidate de valoarea echipei adverse și, încurajate în permanență de un public frenetic, s-au impus la final cu 24-23, după ce la pauză au condus cu 12-8. Finalul de meci a fost unul electrizant cu faze spectaculoase și cu ratări incredibile. Cu două minute înainte de final, Paula Ungureanu a apărat o lovitură de la 7 metri și a menținut scorul egal la 22. Câteva zeci de secunde mai târziu, Aneta Pârvuț a reușit golul victoriei pentru fetele antrenate de Costica Buceschi.

După înfrângerile din primele două meciuri cu Thuringer (26-33 în deplasare) şi Györ (21-33 acasă), pentru băimărence a venit și prima victorie în Grupa A din Liga Campionilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More