Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”HiperParada animalelor” în weekend la Cluj-Napoca

0 60

11148544_901475493253352_3770600935795681402_n

În perioada 25 – 26 aprilie, Hipermarketul Cora Cluj împreună cu Asociația pentru Câini de Salvare Transilvania și Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj vă invită la HiperParada Animalelor, eveniment organizat cu prilejul “Zilei Internaționale a Câinilor de Salvare” și a „Zilei Jandarmeriei Ardelene”.

Vor fi prezentate demonstrații de dresaj canin, sporturi și utilități ale câinilor, parada raselor și multe altele.

Profitați de această ocazie pentru a face cunoștință cu câinii de salvare, câinii de serviciu aparținând M.A.I., școli de dresaj, practicanți ai sporturilor canine, câini din peste 20 de rase aparținând crescătorilor clujeni! Intrați în lumea voluntarilor și profesioniștilor ce intervin împreună pentru salvarea oamenilor în situații de urgență!

Pe lângă vastul program de demonstrații pe care l-am pregătit pentru dumneavoastră, dorim ca acest eveniment să fie o poartă deschisă între vizitatori și partenerii noștri. Veți putea adresa direct întrebări și cere detalii specialiștilor prezenți, care vă vor sta la dispoziție la standurile proprii.

Veți avea astfel ocazia să vă documentați pentru a putea alege:
– rasa viitorului dvs. cățel;
– școala de dresaj potrivită pentru câinele pe care deja îl aveți;
– locul unde să vă lăsați cățelul când mergeți în concediu;
– clinica veterinară unde să vă îngrijiți de sănătatea lui;
– activitățile sau sporturile pe care le puteți practica împreună;
– modalitatea în care vă puteți implica sau puteți susține voluntarii care își dedică timpul și energia ajutorării semenilor.

Orarul evenimentului: Sâmbătă și duminică, între orele 10.00 – 16.00

Veniți alături de noi pentru a sărbători ziua dedicată câinilor de căutare și salvare!

Pe 29 aprilie 2015, Jandarmeria ardeleană aniversează 96 de ani de la înfiinţare. Momentul care marchează întemeierea Jandarmeriei ardelene a fost 29 aprilie 1919, când prin Înaltul Decret nr. 1964/1919 se ,,naşte” pe teritoriul Transilvaniei Brigada IV Jandarmi Cluj cunoscută după Revoluţia din 1989 sub denumirea de Comandamentul de Jandarmi Teritorial „Someşul”, cu sediul în municipiul Cluj-Napoca. Acesta avea ca zonă de responsabilitate 6 judeţe situate în partea de nord-vest a Transilvaniei, respectiv Alba, Bihor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More