Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

HiperParada Animalelor, la Cluj-Napoca. Eveniment organizat cu prilejul “Zilei Internaţionale a Câinilor de Salvare” şi a „Zilei Jandarmeriei Ardelene”

0 189

Duminică, 7 mai, Hipermarketul Cora Cluj împreună cu  Asociatia pentru Câini de Salvare Transilvania si Inspectoratul de Jandarmi Judetean Cluj vă invită la HiperParada Animalelor, eveniment organizat cu prilejul “Zilei Internaţionale a Câinilor de Salvare” şi a „Zilei Jandarmeriei Ardelene”.

Astfel, între orele 11.00-16.30,  peste 100 de câini din cele mai diverse rase promit să vă încânte cu talentele lor.

Veţi putea urmări câinii de serviciu ai Jandarmeriei și Poliţiei simulând acţiuni de intervenţie, câini de salvare în acţiuni de  căutare, demonstraţii de disciplină, pază şi apărare, discdogging, agility şi mai ales o extraordinară paradă a raselor.

În plus, veţi avea ocazia de a-i cunoaşte pe protagoniştii demonstraţiilor la standurile amenajate în cadrul evenimentului. Le veți putea adresa întrebări angajaților MAI de la Centrul Chinologic Dr.Aurel Greblea din Sibiu, conductorilor echipelor canine de la  Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj, angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj,  voluntarilor Asociaţiei pentru Câini de Salvare Transilvania.

Reprezentantii școlilor de dresaj clujene vor face, la rândul lor, demonstrații de disciplină, pază, apărare, agility şi vor da sfaturi şi informaţii despre dresajul canin şi programele de dresaj pe care le desfăşoară pentru clujeni.

Asociatia Chinologică ,,Napoca” a Judetului Cluj va fi şi ea reprezentată de peste douăzeci de crescători clujeni care vor încânta vizitatorii cu parada  raselor, aceştia având ocazia de a afla direct de la crescători care sunt particularităţile fiecărei rase, ce înseamnă un câine de calitate şi de unde poate fi acesta achiziţionat.

Programul va include și o inedită paradă a câinilor fără stăpân, aflați în grija Asociației pentru protecția necuvântătoarelor Arca lui Noe, aceștia fiind disponibili pentru adopție.

 

Pentru alte detalii ne puteţi contacta pe mail la oana.ciora@cainidesalvare.ro sau la telefon 0740-491.494.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More