Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoață prinsă în flagrant de proprietarul casei. Era la a treia ”spargere”

0 238

O tânără din Sighetu Marmaţiei a reuşit să pătrundă de două ori în aceeaşi locuinţă din municipiu şi să sustragă sume de bani. A treia oară nu a fost cu noroc: a fost prinsă de proprietar, care a sesizat poliţia iar acum este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

 Aseară, puţin după ora 19.00, un bărbat a sesizat poliţia că a surprins o persoană care încerca să-i sustragă bunuri dintr-un apartament situat pe strada Independenţei din Sighetu Marmaţiei. Proprietarul, domiciliat în Câmpulung la Tisa, a declarat că în momentul în care a intrat în apartament, a surprins o tânără care, în încercarea de a scăpa, a sărit pe geam. Proprietarul, nu s-a lăsat intimidat de situaţie, a reuşit să o prindă şi a anunţat poliţia.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că este vorba de o tânără de 23 de ani din acelaşi municipiu. De asemenea, sigheteanca este bănuită că săptămâna trecută ar fi comis încă două furturi din acelaşi apartament, reuşind să sustragă diferite sume de bani.

Pe numele ei poliţiştii au întocmit dosar penal iar acum este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de furt şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More