Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoațe de pantofi surprinse pe camerele de supraveghere – VIDEO

0 60

furt-hot magazin camera supraveghere

Patronul unui magazin de îmbrăcăminte și încălțăminte din Bistrița a depus o plângere la poliție, cerând oamenilor legii ajutorul pentru identificarea și tragerea la răspundere a două femei care au furat pantofi din magazin.

Cele două femei se aflau ”la cumpărături” în magazinul din Bistrița. La un moment dat, una dintre ele a luat un pantof de pe raft, l-a probat și l-a băgat în poșetă. Apoi, ca să nu se vadă ”gaura”, a rearanjat ceilalți pantofi de pe raft, părând interesată și de alte modele, dar a luat și cel de-al doilea pantof și l-a băgat în poșetă.

În cealaltă parte a magazinului, partenera de ”cumpărături” a procedat la fel, cu o pereche de pantofi pentru copii. Odată încheiată procedura, cele două femei au ieșit din magazin, fără să știe că au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Acum polițiștii le caută pe cele două femei, încercând să le identifice după imaginile surprinse pe camerele de supraveghere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More