Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Horea Uioreanu este noul președinte interimar al PNL Cluj

1 65

someseanul-Horea Uioreanu DSC07547

Lucrurile din sânul filialei județene Cluj a Partidului Național Liberal par să se fi liniștit. În urma unei directive a PNL București, Horea Uioreanu este noul președinte interimar al PNL Cluj.

După ce alegerile ce trebuiau să aibă loc la Cluj-Napoca în 14 septembrie au fost anulate, în fruntea organizației Cluj a PNL a rămas Marius Nicoară, asta deși pentru funcția de președinte județean s-au înscris în luptă Mihai Szeplekan și Horea Uioreanu.

Cel din urmă, președintele Consiliului Județean Cluj, preferatul lui Crin Antonescu, a avut până la urmă câștig de cauză din toată această luptă.

Chiar dacă alegerile au fost anulate iar o altă rundă de alegeri ce trebuiau să aibă loc nu se va mai ține, Uioreanu a fost numit în fruntea partidului direct de la București.

”Biroul Permanent Central al PNL a decis numirea unui Birou interimar la PNL Cluj, condus de mine, şi din care fac parte parlamentarii şi primarii din judeţ. Din acest birou face parte şi consilierul judeţean Mihai Szeplekan, contracandidatul meu la alegerile care nu au mai fost organizate. O evaluare a Biroului interimar al PNL Cluj va avea loc după alegerile europarlamentare. Fiecare filială va primi o ţintă de îndeplinit pentru alegerile la Parlamentul European”, a spus Uioreanu conform stiridecluj.ro.

Totodată, Biroul Teritorial Cluj al PNL a fost dizolvat. Marius Nicoară, fostul președinte al PNL Cluj va rămâne membru în Biroul interimar al partidului, datorită faptului că este parlamentar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More