Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Horea Uioreanu isi da demisia din functiile PNL

0 56

Horea Uioreanu si-a anuntat demisia din toate functiile de conducere detinute in organizatia judeteana PNL Cluj. Presedintele Consiliului Judetean Cluj i-a trimis in acest sens o scrisoare presedintelui PNL, Crin Antonescu, dar si Biroului Permanent National al PNL.

„Subsemnatul, Horea Dorin Uioreanu, aduc la cunostinta ca am demisionat din functia de presedinte al PNL Cluj”, se arata la inceputul scrisorii liberalului, conform Realitatea Tv.

Uioreanu s-a aratat dezamagit de „dezinteresul total fata de interesele organizatiei judetene” a PNL, din partea liderilor liberali, si s-a referit la o serie de evenimente care au avut loc in cadrul organizatiei PNL din Cluj, „care avea efect negativ asupra performantei politice”.

Printre nemultumiri, Uioreanu enumera:

– nerespectarea deciziilor Delegatiei Permanente Teritoriale a PNL Cluj

– neconvocarea Biroului Permanent Teritorial al PNL Cluj in sedinte saptamanale, asa cum prevede Statutul

– manifestarea unui dezinteres total fata de problemele si activitatea cotidiana a oranizatiei judetene

– neinvitarea sa, in mod constant, la sedintele acestui organism, desi este vicepresedinte al BPT

– neconsultarea BPT al PNL Cluj cu privire la anumite numiri in functii a unor persoane sustinute de PNL si promovarea unor persoane din afara organizatiei si lipsite de sustinere politica

– adoptarea de catre un grup de persoane a unui mod de conducere discretionar si netransparent

– folosirea in mod constant a unor tehnici de dezinformare si invrajbire a membrilor

– o dezinformarea constanta a Biroului Permanent Central al PNL cu privire la situatia reala din cadrul filialei PNL Cluj

– ignorarea Presedintelui Consiliului Judetean Cluj cu privire la luarea unor decizii importante pentru organizatie, desi castigarea acestei functii a fost considerata chiar de conducerea centrala o perfomanta deosebita, pentru care a muncit intreaga organizatie judeteana, justifica Uioreanu.

„Sunt pentru prima data in ultimii 23 de ani in afara structurilor de conducere judetene. Traiesc speranta unei reorganizari pe criterii statutare pentru membri si in favoarea lor, a celor care cred in idealurile liberale si in unitatea USL. Precizez faptul ca aceasta demisie motivata a fost transmisa si structurilor centrale de conducere ale partidului”, se arata in comunicatul transmis de Horea Uioreanu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More