Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Horea Uioreanu părăsește Penitenciarul Gherla. Rămâne în arest la domiciliu

0 56

horea uioreanu

Curtea de Apel Cluj a dispus mutarea lui Horea Uioreanu de la Penitenciarul Gherla in arest la domiciliu. Curtea a respins contestatia DNA impotriva incheierii judecatorului de cameră preliminară de la Tribunal care a hotărât înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu pentru Uioreanu și afaceriștii Vasile Pogăcean și Ioan Bene. Cel din urmă a fost eliberat mai repede ca urmare a unei cereri separate.

La Curtea de Apel a venit și omul de afaceri Ioan Bene, aflat deja in arest la domiciliu, dar prins si in contestatia DNA impotriva inlocuirii dispuse pentru toti trei de judecatorul de camera preliminara de la Tribunal. Potrivit avocatului Mihai Neamt, contestatia DNA a rămas fără obiect în ce-l privește pe Bene. Însă acesta era obligat să se prezinte la instanță.

Pe durata arestului la domiciliu, cei trei inculpaţi se vor supune următoarelor obligaţii :

  1. să se prezinte în faţa judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori sunt chemaţi;

  2. să nu comunice direct sau indirect cu ceilalţi inculpaţi din dosar, precum şi cu persoanele care au calitatea de martor în cauză, menţionate la filele 123-126 din rechizitoriu.

Citește mai multe pe Clujust.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More