Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hot de 17 ani din Maramures, prins de politistii satmareni

0 38

În această perioadă poliţiştii sătmăreni au depistat şi principalii suspecţi în cazul unor infracţiuni de tâlhărie ori furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, întocmind pe numele acestora dosare penale ori emiţând mandate de reţinere pentru 24 de ore.

Un astfel de caz, în care suspectul a fost reţinut în arestul Poliţiei, a fost instrumentat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare. Cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Criminalistic, judiciariştii sătmăreni au depistat suspectul în cazul a trei infracţiuni de tâlhărie şi două furturi din locuinţe, comise în perioada ianuarie – mai.

În urma probelor administrate în acest caz, poliţiştii au stabilit că suspectul, un tânăr de 17 ani, din judeţul Maramureş, a comis tâlhăriile în locuri publice – pe stradă ori staţii de autobuz – luând prin surprindere părţile vătămate şi smulgând telefoanele mobile ori poşete.

Minorul a mai comis şi două furturi din locuinţe, prin escaladare şi apoi pătrundere în incintă pe geamul lăsat deschis, sustrăgând bunuri de valoare şi sume de bani. Prejudiciul total cauzat de suspect se ridică la suma de 17.000 lei, poliţiştii reuşind recuperarea unora dintre bunurile furate.

Minorul a fost reţinut pentru 24 de ore în centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J., ulterior instanţa dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru 19 zile, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tâlhărie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More