Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoț identificat din cauza unui card bancar

0 197

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a fost identificat drept autorul unui furt după ce ar fi sustras un portmoneu care conținea mai multe acte și un card bancar.

Polițiștii Postului de Poliție Budești au identificat, la data de 19 februarie a.c., un bărbat, de 50 ani, din Budești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă înregistrată inițial cu autor necunoscut.

Acesta este cercetat pentru faptul că, la data de 18 februarie a.c., ar fi sustras un portofel, dintr-o locuință de pe raza comunei Budești, în care se aflau documente personale, suma de 300 lei și un card bancar împreună cu pinul de accesare a acestuia.

Persoana păgubită a fost notificată printr-un mesaj, cu privire la faptul că, de pe cardul bancar sustras a fost retrasă suma de 3506 lei. Valoarea totală a prejudiciului cauzat este de 3806 lei, prejudiciu care a fost recuperat parțial.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More