Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoț la 15 ani. A intrat în casa oamenilor în timp ce aceștia dormeau

0 46

În timp ce proprietarii dormeau, un tânăr din Coltău a pătruns în locuinţă printr-un geam lăsat deschis şi a reuşit să sustragă 4 000 de lei. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii Secţiei 1 Groşi au dus la identificarea unui tânăr din Coltău, bănuit că a sustras dintr-o locuinţă de pe raza localităţii de domiciliu suma de 4 000 de lei.

Verificările efectuate de poliţişti au relevat că tânărul, de 15 ani, a pătruns în locuinţă în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe un geam lăsat deschis, în timp ce proprietarii dormeau în altă cameră.

Poliţiştii continuă cercetările pentru recuperarea prejudiciului şi tragerea la răspundere a bănuitului.

Cu tact şi cu inventivitate, hoţii  transformă orice vulnerabilitate într-o ocazie de a da încă o lovitura. Pentru prevenirea unor astfel de fapte, poliţiştii vă recomandă să fiţi preventivi, să manifestaţi vigilenţă în ceea ce priveşte locuinţa şi bunurile pe care le deţineţi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More