Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoț prins de proprietar la Cluj, după ce a furat din curtea sa. L-a predat pe mâna polițiștilor

0 66

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au identificat și reținut, duminică, pentru 24 ore, un tânăr cercetat pentru sărvărșirea infracţiunii de „furt calificat”.

În fapt, la data de 12 martie a.c., în jurul orei 16:30, un bărbat din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj a sesizat Poliția prin apelul de urgență 112 despre faptul că a imobilizat o persoană care i-ar fi sustras un skatebord din curtea imobilului în care locuiește.

Polițiști din cadrul poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit imediat și au identificat persoana indicată de partea vătămată, un tânăr de 18 ani din municipiul Cluj-Napoca, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că acesta ar fi pătruns prin forţarea uşii de acces în curtea persoanei vătămate de unde ar fi sustras un skateboard în valoare de aproximativ 500 lei, iar proprietarul l-a urmărit și l-a prins la scurt timp.

În urma probatoriului administrat s-a propus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, față de acesta fiind luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore.

Acesta urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Poliţia Clujeană mulţumeşte persoanelor care au sprijinit intervenţia poliţiei și l-au prins pe tânăr, pentru spiritul civic de care au dat dovadă şi pentru contribuţia activă adusă în procesul de descurajare a acestui gen de fapte.

Chiar dacă pentru unii spiritul civic înseamnă a-ţi „pierde” timpul cu declaraţii la poliţie, nu trebuie să uităm faptul că mâine fiecare din noi poate fi cel care are nevoie de ajutorul celor din jur.

A nu fi nepăsător la ceea ce se întâmplă în jurul tău şi a sesiza poliţia atunci când ceva sau cineva ţi se pare suspect, nu îi ajută numai pe ceilalţi, ci şi pe tine!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More