Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoț prins de un tânăr cu spirit civic. L-a văzut furând bunuri dintr-un autoturism

0 292

Gesturile de curaj şi moralitate ale semenilor noştri, implicarea şi interesul manifestat faţă de celălalt, care poate fi un necunoscut, formează ceea ce numim spirit civic, iar poliţiştii maramureşeni apreciază întotdeauna atitudinile de acest gen, cu atât mai mult cu cât ele constituie exemple pentru o întreagă comunitate.

Un astfel de gest a fost făcut miercuri noaptea, la ora 23.05, de către un băimărean care a observat un tânăr ce sustrăgea bunuri dintr-un autoturism şi a intervenit, chiar dacă nu era autoturismul său.

Fapta s-a petrecut în parcarea unui imobil de pe b-dul Traian, iar băimăreanul în vârstă de 23 de ani a reţinut hoţul şi a apelat poliţia, se arată într-un comunicat al IPJ Maramureș.

Echipajul de ordine publică sosit la faţa locului a constatat că este vorba despre un minor de 16 ani care a profitat de faptul că portierele autoturismului nu erau asigurate. Bunurile au fost restituite proprietarului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a minorului.

Poliţiştii adresează mulţumiri tânărului de 23 de ani din municipiul Baia Mare şi  încurajează cetăţenii să ia atitudine ori de câte ori constată o ilegalitate sesizând  poliţia prin apelul de urgenţă 112.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More