Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoț prins în flagrant în timp ce fura dintr-un garaj

0 50

Poliţiştii clujeni au depistat şi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat care ar fi sustras bunuri dintr-un garaj.

La data de 7 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie, cu sprijinul unui cetăţean, au depistat un bărbat care ar fi sustras bunuri dintr-un garaj.

Astfel, în jurul orei 03:10, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină pentru prinderea şi identificarea unui bărbat, care a fost văzut că sustrăgea bunuri dintr-un garaj situat pe strada Aurel Vlaicu.

Bărbatul, de 42 de ani, din localitatea Aşchileu, judeţul Cluj, ar fi pătruns în garaj prin forţarea uşii de acces, de unde ar fi sustras aproximativ 65 de litri de motorină, o unitate centrală de calculator, precum şi mai multe unelte şi cabluri electrice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.600 lei, recuperat integral.

În urma probatoriului administrat a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, iar faţă de bărbatul de 42 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente, urmând ca bărbatul să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţia Clujeană mulţumeşte persoanei care a solicitat intervenţia poliţiei, contribuind astfel la prinderea bărbatului, pentru spiritul civic de care a dat dovadă şi pentru contribuţia activă adusă în procesul de descurajare a acestui gen de fapte.

Chiar dacă pentru unii spiritul civic înseamnă a-ţi „pierde” timpul cu declaraţii la poliţie, nu trebuie să uităm faptul că mâine fiecare din noi poate fi cel care are nevoie de ajutorul celor din jur.

A nu fi nepăsător la ceea ce se întâmplă în jurul tău şi a sesiza poliţia atunci când ceva sau cineva ţi se pare suspect, nu îi ajută numai pe ceilalţi, ci şi pe tine!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More