Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoț pus la pământ de un jandarm dejean tocmai ieșit din patrulă

1 7.984

Un jandarm dejean, tocmai ieșit din tura sa de patrulare, a oprit un furt petrecut intr-o societate comerciala de pe raza municipiului.

În cursul zilei de azi, 13 februarie, în jurul orelor 17:30, un jandarm dejean, tocmai ieșit din tura sa de serviciu, a oprit un furt dintr-o societate comercială de pe raza municipiului Dej, județul Cluj.

Este vorba despre locotent Bustan Flaviu-Florin, care în timp ce se afla în magazinul Profi de pe strada Unirii nr. 7, a auzit o lucrătoare din magazin strigând:”Prindeți-l, prindeți-l, hoțul!”.

„Am văzut un bărbat ce a îmbrâncit-o pe lucrătoare după care a fugit din magazin. Am ieșit din magazin și am urmărit hoțul pana pe str. Aleea Tomis nr. 6 unde l-am și prins” a declarat chiar locotenentul Bustan Flaviu-Florin.

În momentul respectiv, a mai declarat locotenentul, persoana prinsă ar fi exclamat:”Da lasă-mă omule ca am furat un Kaiser, nu am dat în cap”.

Ulterior la fața locului a ajuns patrula de poliție care l-a transportat pe bărbat la secția de poliție.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Bojor Marian spune

    Asa da.Felicitari.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More